Nieuws!
Weerklank Weerklank
Als je goed luistert, kun je de weerklank van vroeger nog horen
Nieuwe evenementen gepland!

Hallo lieverds!

Er is weer veel gebeurd de laatste maanden en het is tijd voor informatie. 

We hebben 2 evenementen gepland, nieuwe locaties, beleidswijzigingen en nog meer.

Evenement 1

Het gaat gebeuren van 5 tot en met 7 mei 2023 op het Mussennest in Otterlo

Inschrijvingen gaan open op 1 november, maar NPC's kunnen zich alvast melden via orga@weerklank.nl. De prijzen voor de tickets zijn als volgt. 

 

Vroegboek Ticket

Regulier Ticket

Deur Ticket

1-11-2022 - 31-12-2022

1-1-2023 - 31-3-2023

1-4-2023 - 5-5-2023

80 euro

90 euro

95 euro

Dit is inclusief:

  • Binnen slapen
  • Avondeten op vrijdag en zaterdag
  • Ontbijt op zaterdag en zondag
  • Doorlopend limonade, koffie, thee, brood, kaas, ham, zoet beleg en tosti’s.

De kleine beurs korting was een groot succes dus deze breiden we uit naar 20%.

Voor dit evenement hebben we besloten dat vrijwilligers die door het bestuur als Crew (denk aan kokers, plotschrijvers, propbouwers, kledingmakers, etc.) aangewezen worden, maar 20 euro hoeven te betalen voor een ticket.

Evenement 2

Zet ons tweede evenement ook alvast in je agenda, 1 tot en met 3 september 2023 in Kamphuis Ahoy in Oosterhout.

Hoofdstuk 1

Zoals jullie weten gaat de verhaal-ontwikkeling in Weerklank in hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk, dat binnenkort gaat starten, heet "Leven in de Schaduw" en behelst het neerstrijken van verschillende groepen mensen (waaronder de 'exploratieve militaire missie' die voortkwam uit de Playtest) op een lichtplek in de Schaduw vanaf het moment van aankomen tot... wel, kom daar IC maar achter...

Wijzigingen voedselbeleid

We hebben een paar besluiten gemaakt ten opzichte van het eten op onze evenement, het belangrijkste van deze keuzes is dat iedereen op de hoogte is.

Al ons aangeboden eten zal in principe vegetarisch zijn. Tijdens de Playtest hebben we alleen vegetarisch eten geserveerd en dat beviel ons. We weten ook dat sommige bezoekers graag vlees eten, daarom zorgen we dat er ham is voor ontbijt, lunch en tosti’s. Je bent ook vrij om zelf vlees mee te nemen. 

Op het evenement zullen een aantal basisvoorzieningen inbegrepen zijn: brood, kaas, ham, zoet beleg, en tosti's, evenals limonade, thee en koffie zijn gratis beschikbaar gedurende het gehele evenement. We hopen dat iedereen daardoor goed drinkt en eet. Buiten deze gratis voorzieningen kun je nog steeds tegen betaling bij de taveerne meer fancy eten en drinken halen, zoals frituur en frisdranken. Het krediet op de barkaart blijft natuurlijk geldig.

 

Wijzigingen culturen

Aankomende maanden willen heel graag nog enkele culturen gaan bijschaven en aanpassen. Meestal met het doel tot meer frictie, door enkele normen te verleggen. We zullen spelers van de playtest vragen om mee te denken, want we willen natuurlijk ook niet tornen aan het spelplezier dat je krijgt van een personage. Hou de discord in de gaten!

NPC/DPC

Wil jij komen spelen, maar heb je ook graag dat je een beetje sturing krijgt? Dat kan! Directed playing characters (DPC) spelen in principe hun eigen karakter, met een variabele mate van SL-aansturing, afhankelijk van wat jij leuk vind. 

Wil je lekker klassiek NPC'en? Wij zijn nog op zoek! We willen graag een goed team van NPC's bij elkaar verzamelen, dus als je interesse hebt, mail dan even naar orga@weerklank.org.

 

Organisatie

We hebben de playtest georganiseerd met een kernteam van 4 personen. Dat werkte naar onze mening prima voor de Playtest, maar als er straks meer spelers zijn, dan kunnen we wat extra mankracht goed gebruiken. Wil jij aan de achterkant meehelpen? We kunnen je hulp, op alle vlakken, van props en figuranten en plot en begeleiding, van groot tot klein goed gebruiken. 

 

Stuur een mailtje naar orga@weerklank.org als jij op een manier betrokken zou willen zijn bij dit waanzinnige project!

Liefde!

Met liefelijke groet,

 

Anneloes
Namens het
Weerklank KernTeam

instagram  discord 
Bekijk nieuwsbrief online