Praktische informatie

Het gaat gebeuren van 1 tot en met 3 september 2023 op het Kamphuis Ahoy in Oosterhuis

Inschrijvingen gaan open op 7 mei, en figuranten kunnen zich melden via orga@weerklank.org. De prijzen voor de tickets zijn als volgt: 

Vroegboek TicketRegulier TicketDeur Ticket
7-5-2023 – 31-5-20231-6-2023 – 13-8-202314-8-2023 – 1-9-2023
€95€100€105

Zorg dat je zo snel mogelijk je inschrijfgeld overmaakt op NL29 RABO 0325 4426 81 TNV stichting LARP SPIRIT onder vermelding van “Inschrijving Evenement 2 Weerklank” om je inschrijving compleet te maken.

Wij willen een inclusieve LARP zijn, dat betekent dat we rekening houden met mensen met een kleine beurs. Je kunt daarom bij inschrijving een 20% kleine beurs korting aanvinken. Die korting krijg je dan op de prijs van inschrijving. Wij stellen hierover geen vragen, we doen dit op basis van goed vertrouwen.

We serveren ontbijt, lunch (zaterdag en zondag) en een warme avondmaaltijd (vrijdag en zaterdag). Met dieetwensen wordt zover mogelijk rekening gehouden. Zo niet zullen we je er van op de hoogte stellen. Verder zullen een aantal basisvoorzieningen inbegrepen zijn: brood, kaas, ham, zoet beleg, en tosti’s, evenals limonade, thee en koffie zijn gratis beschikbaar gedurende het gehele evenement. We hopen dat iedereen daardoor goed drinkt en eet. Buiten deze gratis voorzieningen kun je nog steeds tegen betaling bij de taveerne meer fancy eten en drinken halen, zoals frituur en frisdranken. Het krediet op de barkaart blijft natuurlijk geldig. 

Al ons aangeboden eten zal in principe vegetarisch zijn. We weten ook dat sommige bezoekers graag vlees eten, daarom zorgen we dat er ham is voor ontbijt, lunch en tosti’s. Je bent ook vrij om zelf vlees mee te nemen. 

We huren een locatie met binnenslaapplekken.

Annulering

Een inschrijving is te herroepen tot uiterlijk 6 weken voor de aanvang van het evenement. In de 6 weken voor het evenement is het niet meer mogelijk om een inschrijving te herroepen. Wel is het de bezoeker toegestaan om de tickets weder te verkopen. De organisatie behoudt zich te allen tijde het recht voor om bestellingen te weigeren, dan wel daaraan aanvullende voorwaarden te stellen.

GA JE MEE