Praktische informatie

Het gaat gebeuren van 5 tot en met 7 mei 2023 op het Mussennest in Otterlo

Inschrijvingen gaan open op 1 november, maar NPC’s kunnen zich alvast melden via orga@weerklank.nl. De prijzen voor de tickets zijn als volgt: 

Vroegboek TicketRegulier TicketDeur Ticket
1-11-2022 – 31-12-20221-1-2023 – 31-3-20231-4-2023 – 5-5-2023
80 euro90 euro95 euro

Zorg dat je zo snel mogelijk je inschrijfgeld overmaakt op NL02 INGB 0008 9821 84 TNV LA van der Meusen onder vermelding van “Inschrijving Evenement 1 Weerklank” om je inschrijving compleet te maken. We zijn aan het werken aan een zakelijke rekening die z.s.m. beschikbaar wordt.

Wij willen een inclusieve LARP zijn, dat betekent dat we rekening houden met mensen met een kleine beurs. Je kunt daarom bij inschrijving een 20% kleine beurs korting aanvinken. Die korting krijg je dan op de prijs van inschrijving. Wij stellen hierover geen vragen, we doen dit op basis van goed vertrouwen.

We serveren ontbijt, lunch en een warme avondmaaltijd. Met dieetwensen wordt zover mogelijk rekening gehouden. Zo niet zullen we je er van op de hoogte stellen. Verder zullen een aantal basisvoorzieningen inbegrepen zijn: brood, kaas, ham, zoet beleg, en tosti’s, evenals limonade, thee en koffie zijn gratis beschikbaar gedurende het gehele evenement. We hopen dat iedereen daardoor goed drinkt en eet. Buiten deze gratis voorzieningen kun je nog steeds tegen betaling bij de taveerne meer fancy eten en drinken halen, zoals frituur en frisdranken. Het krediet op de barkaart blijft natuurlijk geldig. 

Al ons aangeboden eten zal in principe vegetarisch zijn. Tijdens de Playtest hebben we alleen vegetarisch eten geserveerd en dat beviel ons. We weten ook dat sommige bezoekers graag vlees eten, daarom zorgen we dat er ham is voor ontbijt, lunch en tosti’s. Je bent ook vrij om zelf vlees mee te nemen. 

We huren een locatie met binnenslaapplekken

GA JE MEE