De ontwikkeling van sociale vaardigheden, een open houding ten aanzien van normafwijkende culturen, inzicht in de structuur van maatschappijen, een scherpe kijk op morele vraagstukken, en andere voor de mensheid bevorderlijke denkwijzen en vaardigheden te stimuleren door het organiseren van evenementen in het domein van improvisatietheater, specifiek in het subdomein van de live roleplay, en door activiteiten te ontplooien die rechtstreeks of zijdelings met deze evenementen verband houden.

Doel van LARP SPIRIT
Lees meer over de stichting, haar statuten, beleid en notulen

LARP SPIRIT is een stichting die live roleplay voorstellingen organiseert. Fantasy is een prachtige thema om in te dromen en los te komen van de dagelijkse werkelijkheid. Tijdens onze voorstellingen ben je zowel toeschouwer als deelnemer aan de voorstelling, op die manier ervaar je het verhaal meer. Ons doel is elke deelnemer inzichten mee te laten nemen uit de voorstellingen.

Momenteel werken we aan onze eerste serie met de titel Weerklank. Weerklank lijkt een klassieke wereld waarin verschillende staten, volkeren en godsdiensten met elkaar botsen. Dat is ten delen waar en die wrijving is ook een van de onderdelen waar deelnemers inzichten uit op doen over botsing van normen en waarden in hun dagelijks leven. De wereld van Weerklank wordt daarnaast opgeschud door nieuwe ontdekkingen en geopolitieke gevolgen. Onze schrijvers helpen iedere nieuwe deelnemer om te landen in deze onstuimige wereld door doormiddel van co-creatie een persoonlijk verhaal te schrijven voor hun karakter. De verbinding die wij aanbrengen tussen de karakters zorgt ook voor nieuwe sociale ontmoetingen.

Geïntrigeerd? Geïnspireerd? Geïnteresseerd?

Bezoek nu de wereld van Weerklank

Meer lezen over Stichting LARP SPIRIT en haar statuten.