Categorieën
Overig

Bezoek onze discord!

Zo kom je bij onze discord: https://discord.gg/JECM4xn

Mocht je meer willen weten over deze LARP, dan is de discord een goede plek om met ons in gesprek te raken.

Categorieën
Geen categorie

Voorstelling 3 komt er aan!

Voorstelling 2 was weer een succes. Daarom staan voorstelling 3 en 4 definitief op de planning!

De derde voorstelling gaat van 26 tot en met 28 april 2024 in Kamphuis Ahoy in Oosterhout plaats vinden. Wij hebben er zin in en je kan je inschrijven!

Weerklank wordt steeds professioneler. Dat merkt je binnenkort bijvoorbeeld aan de website. Heb je ideeën, suggesties of wil je helpen? Laat het ons weten: orga@weerklank.nl.

Lees meer in de nieuwsbrief!

Veel liefs,

Uwe Weerklank postduiven

Categorieën
Planning

Eerste twee voorstellingen gepland

Het gaat gebeuren onze eerste voorstelling zal van 5 tot en met 7 mei 2023 op het Mussennest in Otterlo plaatsvinden!

We weten ook al dat de tweede voorstelling van 1 tot en met 3 september 2023 in Kamphuis Ahoy in Oosterhout plaats gaat vinden.

Lees meer in de nieuwsbrief

Veel liefs,

Uwe Weerklank postduiven

Categorieën
Geen categorie

PLAYTEST GESLAAGD!

Hallo allerliefste droppies!

Afgelopen weekend was de playtest en OMG wat was het ontzettend cool! Echt helemaal geslaagd (vinden wij tenminste)
We hadden zo ontzettend veel fantastische coole deelnemers en verhalen en we zijn echt helemaal uitgeput. Echt serieus, zo ontzettend veel lof en liefde voor al onze deelnemers. Het is zo leuk om alle reacties te lezen op de discord <3
OH en even! De TAVEERNE. Bij Misam wat zijn jullie fantastisch!

We gaan nu eerst evalueren, jullie krijgen een formulier en er komt een momentje op de gather, zodra we uitgeslapen zijn. Maar stuur ons ook vooral discords of mailtjes (orga@weerklank.org) met je feedback 🙂

Daarna zoeken we een locatie en datum uit voor de live, we hebben al momenten in gedachten, meer info komt zodra wij het weten 🙂

Mocht je nou in al dit enthousiasme bedacht hebben, “Ik wil achter de schermen mee doen!”, stuur ons een mailtje op orga@weerklank.org!

Mocht je vragen hebben, suggesties, random opmerkingen, foto’s van puppies, poke ons op discord of stuur ons een mailtje (nog steeds op orga@weerklank.org)

Heel veel liefde!

Anneloes
Namens het Kernteam

Dit bericht is geschreven met LoesHype Patent Pending

Categorieën
Overig

Extra plekken beschikbaar

Zoals eerder bericht overwogen we om extra slaapplekken te boeken. Dat besluit is ondertussen genomen, we hebben extra ruimte gereserveerd! Er waren net iets meer inschrijvingen dan de 18 binnenslaapplekken van de eerste ruimte, maar we zaten ook nog lang niet in de buurt van de 34. Echter, alle enthousiaste feedback die we hebben ontvangen geeft ons vertrouwen dus we hebben besloten het gokje te wagen dat we nog meer plekken kunnen vullen.

Onze nieuwe limiet voor spelers, NPCs en DPCs is dus 34. Er zijn nu nog plekken beschikbaar, maar nu geldt toch echt: vol is vol! Je kunt je hier inschrijven: [https://weerklank.org/inschrijven].

Liefs,
Het Kernteam

Categorieën
Geen categorie

INSCHRIJVINGEN GEOPEND!

De inschrijvingen voor de playtest zijn geopend!

Hier kan je je inschrijven.

Praktische informatie betreffende het weekend staat op deze pagina.

Zo snel mogelijk komen we met de Karakter Creatie Helper, die is nog onder constructie. Tot die tijd kan je wel al nadenken over je karakter en lezen over de volken. En als je dat wilt kun je natuurlijk wel al met het regelsysteem een karakter bouwen.

Wij hebben er zin in! Hopelijk tot snel!

Liefs,
Het Kernteam <3

Categorieën
Planning

Website is live

Hallo allemaal!

We hebben super gaaf nieuws. Het gaat namelijk echt beginnen! Vanaf vandaag is de website live en op 29 april t/m 1 mei hebben we onze eerste playtest! In het Kruithuis in Delft. Ook hebben we het regelsysteem en heel veel informatie over de drie grootste volken toegevoegd.

Hoe cool is dat; wij vinden van wel 😀

Vanaf 1 februari kan je je inschrijven, dat gaat dan op deze pagina gebeuren. Of schrijf je in voor de maillijst! Via daar kom ook te weten als de kleinere volken allemaal af zijn én wanneer de KarakterCreatieHelper online is.

Heb je onze discord al gevonden? Hier!

Liefde,

Anneloes, Job, Mart en Boris
Kernteam Weerklank

Categorieën
Overig

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief