Categorieën
Overig

Extra plekken beschikbaar

Zoals eerder bericht overwogen we om extra slaapplekken te boeken. Dat besluit is ondertussen genomen, we hebben extra ruimte gereserveerd! Er waren net iets meer inschrijvingen dan de 18 binnenslaapplekken van de eerste ruimte, maar we zaten ook nog lang niet in de buurt van de 34. Echter, alle enthousiaste feedback die we hebben ontvangen geeft ons vertrouwen dus we hebben besloten het gokje te wagen dat we nog meer plekken kunnen vullen.

Onze nieuwe limiet voor spelers, NPCs en DPCs is dus 34. Er zijn nu nog plekken beschikbaar, maar nu geldt toch echt: vol is vol! Je kunt je hier inschrijven: [https://weerklank.org/inschrijven].

Liefs,
Het Kernteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *